e-Dnevnik

Posted in Vijesti

e-Dnevnik za učenike     https://ocjene.skole.hr/

View shaU XIII. gimnaziji od školske godine 2013./2014. nastavnici putem i-Pada vode e-Dnevnik, elektroničku razrednu knjigu!

Aplikacija e-Dnevnik omogućava učenicima pregled ocjena, bilježaka, izostanaka, lektira te raspored pisanih zadaća koje su nastavnici upisali u e-Imenik.

Zahvaljujući e-Imeniku, i roditelji će svakodnevno primati informacije o svim aktivnostima svoje djece, učenika XIII. gimnazije.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

VAŽNO!

CARNet-ova edukacija profesora za e-dnevnike održat će se u ponedjeljak, 2. rujna 2013., s početkom u 10,00 sati.
Dolazak obavezan svima

___________________________________________________________________________________

U školsku godinu 2013./2014. profesori XIII. gimnazije ulazit će u učionice s e-Dnevnikom, to jest s web-aplikacijom za vođenje razredne knjige u elektroničkom obliku koju je izradio CARNet. Aplikacija ima potpunu funkcionalnost postojećega učeničkog Imenika i Dnevnika rada.

Da bi se što bolje pripremili, profesori su 29. kolovoza 2013. godine sjeli u učeničke klupe kako bi savladali korištenje aplikacije e-Dnevnika.

Odgojno-obrazovni proces u XIII. gimnaziji ovim će iskorakom zasigurno će doprinijeti i daljnjem podizanju kvalitete kako izvođenja nastave, tako i same Škole.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Državno Prvenstvo 2013. promotivni film XIII. gimnazije

 

http://www.skolski-sport.hr/državno-prvenstvo-2013-promotivni-film-xiii.-gimnazije-8909.html